Over ons

Deskundige ecologen die met u meedenken

Even voorstellen

Wij zijn onderzoekers en adviseurs op het gebied van ecologie, natuur en landschap. Ons kantoor is gevestigd in Velp, maar wij werken door heel Nederland. Elf deskundige ecologen zijn de drijvende kracht achter ons bureau. In het veldseizoen worden we bijgestaan door een aantal ervaren veldmedewerkers. Jaarlijks voeren wij vele projecten uit op allerlei gebied.

Kwaliteit

Wij zijn lid van het Netwerk Groene Bureaus, de landelijke brancheorganisatie van ecologische adviesbureaus. Dit betekent dat wij ons verbonden hebben aan de missie van deze organisatie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en hoogkwalitatieve producten en diensten zijn hier een onderdeel van.

www.netwerkgroenebureaus.nl

Onze klantenkring

Wij werken veel in opdracht van overheidsorganisaties, zoals gemeenten en provincies. We worden ook regelmatig ingehuurd door andere adviesbureaus en natuurbeherende organisaties. Maar ook sloop- en bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars behoren tot onze vaste klantenkring. Onze klanten zijn dus veelzijdig. Net als wij.

Dat beetje extra

Wij helpen u graag écht verder. Dankzij onze ruime ervaring, kennen wij de belangen waarmee u als opdrachtgever te maken heeft en denken we graag met u mee. Dat merkt u aan onze oplossingen. Die zijn op maat gemaakt en houden rekening met úw belang. Voor onze klanten doen wij nu eenmaal graag dat beetje extra.

Vrijblijvende offerte? Meer informatie?  Bel of mail ons